Stand Up Paddling (SUP)

Suppers welkom op woensdagavond!

Stand Up Paddle surfing (SUP) is een jonge sport die is voorgekomen uit de Hawaiiaanse surf scène. Oorspronkelijk in de golven maar SUP heeft zich ontwikkeld tot de nieuwe fitnessrage op vlak water zoals meertjes en rivieren. Steeds meer mensen hebben de stap naar SUP al gemaakt en zijn razend enthousiast vanwege de combinatie van fitness, fun en genieten van de natuur aan de waterkant.

Wanneer je lid bent kun je op ieder moment van de dag een plank pakken en het water op gaan, daarnaast varen we op woensdagavond (periode April-September) collectief en delen ervaring en kennis. Buiten de zomerse periode kun je ook prima suppen al is het wel van belang goede warme kleding te dragen, uiteraard kunnen we onze ervaringen hierover delen.

Met een groep is leuk als funsport een partijtje Supball te spelen of er een wedstrijd van te maken, je kunt natuurlijk je huisdier meenemen, maar ook relaxed suppen bij zonsondergang is populair: de wind valt weg en de Maas wordt een spiegel, heerlijk varen, af en toe een foto maken en genieten!

Een leuk beginners filmpje van het watersportverbond op de Maasplassen bij Koers Zuid laat zien dat de sport laagdrempelig is, heb je zin om dit proberen, kom langs op neem contact op met secretariaat@kvvikingvenlo.nl, we nemen je graag mee de Maas op.