Suppen

Stand Up Paddle surfing (SUP) is een jonge sport die is voorgekomen uit de Hawaiiaanse surf scène. Oorspronkelijk in de golven maar SUP heeft zich ontwikkeld tot de nieuwe fitnessrage op vlak water zoals meertjes en rivieren. Steeds meer mensen hebben de stap naar SUP al gemaakt en zijn razend enthousiast vanwege de combinatie van fitness, fun en genieten van de natuur aan de waterkant.

Wanneer je lid bent kun je op ieder moment van de dag een plank pakken en het water op gaan, daarnaast varen we op woensdagavond (periode April-September) collectief en delen ervaring en kennis. Buiten de zomerse periode kun je ook prima suppen al is het wel van belang goede warme kleding te dragen, uiteraard kunnen we onze ervaringen hierover delen. Een handige link alvast https://www.sup2thepeople.com/nl/sup-routes/

Met een groep is leuk als funsport een partijtje Supball te spelen of er een wedstrijd van te maken, maar je kunt natuurlijk ook je  huisdier meenemen.

Maar ook relaxed suppen bij zonsondergang is populair: de wind valt weg en de Maas wordt een spiegel, heerlijk varen, af en toe een foto maken en genieten!

 

Een leuk beginners filmpje van het watersportverbond op de maasplassen bij Koers Zuid laat zien dat de sport laagdrempelig is, heb je zin om dit proberen, kom langs op neem contact op met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , we nemen je graag mee de Maas op.