Wintercup

*********************************************************

Onder het motto "lekker trainen in competitie verband" organiseren wij elk 3e zondag van januari een testwedstrijd op de Maas (zie ook www.wintercup.net). Voor de komende Wintercup serie zal deze op de Maas in Venlo op 14 januari 2018 plaatsvinden.

Na-aanmelding tot/Nachmeldung bis   9.45 uur

Bespreken/Obleute:                                10.00 uur

Massa-start/Massenstart:                       11.00 uur

Categorie:    Scholieren/Schüler A en B; afstand 5.0 km

Categorie:    Junioren A & B(Jugend), Senioren en Veteranen/Masters; afstand 13.8 km

Categorie:    SUP; 8 km

Finish:          Maasboulevard Venlo
Parcours:     Zie bijlage!

Na de wedstrijd zijn er in de kantine warme dranken, broodjes en & soep verkrijgbaar. Om 13.30 uur worden de resultaten uitgedeeld.

Aanmelden:

Deelnamekosten €8,- per persoon

Na-aanmelding mogelijk tussen 10-01-2018 en 14-01-2018 | 9:45 uur voor €2,- extra

Zeker daar dit geen (officiële) wedstrijd betreft, maar een vrijblijvende deelname aan een training willen wij een ieder wijzen op zijn eigen verantwoordelijkheid voor het varen op de Maas. Viking Venlo kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor materiele schade of lichamelijk letsel ontstaan tijdens of rondom deze testwedstrijd.

Attachments:
Download this file (Parcours_Wintercup_Venlo_2016_II.png)Wintercup 2018 Parcours Venlo7127 kB