NK Afvaart

NK-AFVAART 2017

Uitnodiging voor het NK-afvaart, over de lange cq “klassieke”- afstand bij K.V. Viking Venlo, gehouden op de Maas op 5 november.

Parcours scholieren en ploegen scholieren:
Loswal Tegelen-clubhuis Viking (afstand ± 2.5 km)

Parcours junioren/senioren/veteranen/CI/CII/toerklasse en ploegen:
Veer Steyl-clubhuis Viking (afstand ± 4 km)

Er kunnen wederom gratis afvaartboten worden geleend

Programma:

Uitgeven vd startlijst   9.15     uur

Leidersbespreking        9.30     uur
Eerste start                 11.01     uur
Prijsuitreiking               16.30  uur

EN TOMBOLA WAARBIJ EEN CARBON RASMUSSEN PEDDEL KAN WORDEN GEWONNEN

Er worden 2 ploegenwedstrijden gehouden, “scholieren” en “niet-scholieren”

De ploegen worden samengesteld aan de hand van de individueel gevaren tijd. Eerste ploeg bestaat uit de drie snelste vaarders, dan de nummers 4 t/m 6, dan de nummers. 7 t/m 9 enz. Dit ongeacht vereniging of categorie. De ploeg die de langzaamste individuele tijd van de ploeg met de meeste seconden weet te verbeteren is de winnaar. De winnaar is dus de beste ploeg en niet per definitie de snelste ploeg.

Iedereen hoeft zich dus alleen te melden of hij/zij ploegen wil varen of niet. Iedereen kan meedoen en iedereen kan winnen. Dus geen complete ploegen aanmelden!

Info- en aanmeldadressen:

Pascal Lucker                                                                                Ivo Lamers

+31 6 51 25 75 73                                                                         +31 6 34 62 66 40

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.                                                                                          This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kanovereniging Viking Venlo is niet aansprakelijk voor materiele schade of lichamelijk letsel ontstaan tijdens deze wedstrijd. Aanmeldingen s.v.p. voor 1 november 2017 versturen, faxen of mailen naar bovenstaand adres.