DSCF5428
Verenigingsgebouw :  Natuurlijk is er een mooie kantine die wekelijks op woensdagavond geopend is. Daar vinden uiteraard een deel van de vele activiteiten plaats die door de vereniging georganiseerd worden. Daaronder vallen ook instuiven, waarmee jong en oud kan kennismaken met de kanosport.
Wij beschikken uiteraard ook over alle andere faciliteiten als kleedkamers met douches en toiletten.

DSCF5423
Botenhuis : Het lidmaatschap van de vereniging geeft recht op een stallingsplaats en een sleutel (onder borg) van het botenhuis, met toegang tot kleedkamers, douches en toiletten.
Daarnaast is er de mogelijkheid meerdere boten te stallen (indien plaats) onder bijbetaling van een klein bedrag.

DSCF5426
Kano's : Als beginnend lid kun je gebruik van maken uit een ruim botenpakket. (zie verder onder lidmaatschap)

DSCF5419

Camping :  de vereniging beschikt over een eigen minicamping, waar eigen leden en (kano)passanten kunnen kamperen. De periode waarin dat mogelijk is loopt van eind april tot eind september.

Rond het Knobelweekend -jaarlijks in het tweede volle weekend van juni- hebben wij vergunning om beneden in de wei aan de Maas te kamperen gedurende ongeveer 4 weken: 3 weken in de aanloop naar het weekend en een week daarna om op te ruimen.
In principe is kamperen alleen mogelijk voor leden en kanovaarders/-passanten.
Seniorenleden betalen € 3 per plek per nacht
Jeugdleden tot 18 jaar betalen € 1 per nacht

les

Trainingen: Wekelijkse trainingen voor discipline Kanopolo en Afvaart.

Instructie: voor beginnende kanovaarders wordt tegen een kleine vergoeding instructielessen verzorgd in de zomer, meestal op woensdagavond. Voor verdere informatie zie ook onder lidmaatschap

Activiteiten: onder het kopje "Agenda" ziet u welke activiteiten er gepland staan.

Winteractiviteit:

Zwemmen: Eerste zondag van november t/m een na laatste zondag van maart. 13.30 - 14.30 uur

In zwembad de Wisselslag te Blerick

Vanaf 4 november 2012: