Drukke maand Maart voor de boeg

Met een mooie Vastelaovend achter de rug richten we ons op vaarseizoen 2014; de afvaart heeft op 15 en 16 Maart kwalificatie wedstrijden in Fulda, het inpeddelen staat voor 22 en 23 Maart en de poloers trainen voor hun eerste krachtmeting 12 en 13 April in Helmond. Op het water genoeg te doen……maar er is meer….Naast genoemde peddelplannen zijn de weekends eind Maart gevuld met een aantal andere activiteiten waarvoor jullie medewerking gevraagd wordt;

15 Maart van 9:00 tot 12:00 een nieuwe activiteit “Schone Maas”, waarbij de Vikingen het zwerfvuil op de oever vanaf de spoorbrug tot aan de zuiderbrug gaan opruimen.

22 Maart gehele dag, NL-doet. Na het succesvol opruimen van het botenhuis vorig jaar staat dit jaar het opfrissen van de kantine centraal. Voor alle leden die niet gaan inpeddelen een must.

30 Maart, Venloop. Sinds jaren speelt de Viking een coördinerende rol in de garderobe van dit nog altijd groeiende evenement, ook dit jaar dragen wij met minimaal 20 vrijwilligers ons steentje bij.

 

Voor “Schone Maas” en “de Venloop” graag aanmelden op de lijst in de kantine of met een mailtje naar vrijwilligers@kvvikingvenlo.nl ,voor NL doet rekenen we op alle leden.

 

Wim Ellenkamp

Geplaatst in Algemeen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *