Kayak Experience

vViking Kayak Experience

Viking/PadXpress/Skooly Venlo | Afvaartteam Viking Venlo

Viking Kayak Experience 2020

Ben je avontuurlijk ingesteld? Is geen golf je te hoog? Wil je in de zomervakantie het water op? Lijkt onze afvaartsport jouw tof? Ben je tussen de 8 en 12 jaar oud en heb je een zwemdiploma? Dan is de Kayak Experience van Kanovereniging Viking Venlo iets voor jou!

We starten de cursus met basisvaardigheden kajakken. Gedurende de lessen leren onze trainers met ervaring op internationaal topniveau je hoe je op een veilige en plezierige manier kunt kajakken, zodat je aan het eind van de Kayak Experience een tocht op de Swalm en Maas kunt varen en zelfs een stroomversnelling af kunt. De cursus bestaat uit 5 lessen van anderhalf uur, met afsluitend de mogelijkheid aan te sluiten bij een tripje op het "echte" wildwater net over de grens in Duitsland. Om mee te doen hoef je alleen maar aan te melden en een handdoek, zonnebrandcrème, zwemkleding, een shirt en oude schoenen mee te brengen. Wij zorgen voor de rest!

Wordt je na de Kayak Experience lid van de Viking, dan kun je direct instappen bij de Afvaartploeg en meevaren met onze jeugd. Boot, peddel, spatzeil en helm worden door de vereniging beschikbaar gesteld.

Uiteraard houden wij ons gedurende de Kayak Experience aan de door het RIVM en Watersportverbond gestelde eisen voor het aanbieden van een veilige sportomgeving.

Viking Kayak Experience 2020 I (dinsdagavond = vol!)

Data: 26 mei | 2 juni | 9 juni | 16 juni | 23 juni
Tijd: 18:00-19:30 uur
Locatie: Vikingweg 1, 5912 JZ Venlo
Inschrijfkosten: 15 euro per kind
Maximaal aantal: 20 deelnemers

Viking Kayak Experience 2020 II (donderdagavond = vol!)

Data: 28 mei | 4 juni | 11 juni | 18 juni | 25 juni
Tijd: 18:00-19:30 uur
Locatie: Vikingweg 1, 5912 JZ Venlo
Inschrijfkosten: 15 euro per kind
Maximaal aantal: 20 deelnemers

PadXpress Kayak Experience 2019

Data: 28 mei | 4 juni | 11 juni | 18 juni | 25 juni
Tour Hohenlimburg, 6 juli. Deelname 21 scholieren.

PadXpress Kayak Experience 2018

Data: 31 mei | 7 juni | 14 juni | 21 juni | 28 juni
Tour Hohenlimburg, 8 juli. Deelname 16 scholieren.

Skooly Kayak Experience 2017

Data: 1 juni | 15 juni | 22 juni | 29 juni | 6 juli
Tour Hohenlimburg, 16 juli. Deelname 15 scholieren.

Skooly Kayak Experience 2016

Skooly Kayak Experience 2015 September