Welkom bij Kanovereniging Viking Venlo!

Onze vereniging is thuis in een divers aanbod van verschillende disciplines. Wil je zelf een keertje kajakken? Kijk gerust eens rond en neem contact op!

February 11, 2021
Sneeuwkajakken

Wintertijd in Venlo... Sleeën 2.0 viking style

January 31, 2021

Op een plek waar normaal gesproken veel mensen in het gras en op de terrassen zitten, is deze locatie op dit moment bijna alleen nog maar toegankelijk met de kano!

January 29, 2021

De maas stijgt de komende dagen, voor velen de angst voor natte voeten. Maar onze afvaarders kunnen niet wachten. Meer stroming, meer snelheid, meer fun!!!

December 31, 2020

Stan van Rijsewijk was het jeugdlid dat de meeste loten verkocht. Maar liefst 23 loten staan op zijn naam!
Stan won dan ook het bioscooppakketje voor de beste verkoper!
#vierhetsucces

December 30, 2020

Officieel wordt de cheque morgen pas overhandigd, maar wij willen nu al delen hoe trots wij zijn op onze jeugd die dit prachtige bedrag bij elkaar gesprokkeld hebben.
Ook willen we alle kopers bedanken. De jeugd heeft de toekomst! #vierhetsucces #groteclubactie

November 16, 2020
L1

Onze jeugd in de picture bij L1🎬
Helaas geen NK en J-EK voor Lars Tuithof en Jarno Hanraets, maar daarintegen een onderlinge strijd op de Maas💪🏼🌊.

Kanovaren is een ideale sport in deze coronatijd en dat merken ze bij kanovereniging Viking in Venlo. Het laatste half jaar heeft de club veel nieuwe leden aangetrokken.

October 15, 2020
Training by night

Wanneer een toevallige voorbijganger een prachtig filmpje maakt van onze afvaart jeugd.
Ook in de winterdagen trainen we gewoon door, warmer gekleed en met veilige verlichting!
Dit laatste zorgt dan ook nog voor een prachtig plaatje.

📷 Jan Jans

August 28, 2020

Kanovereniging Viking gaat loten verkopen voor de Grote Clubactie! Dit jaar willen wij de opbrengst besteden aan nieuw materiaal voor onze jeugd en reparatie materiaal van onze jeugd.
Help jij mee om onze clubkas te spekken? Vanaf zaterdag 19 september kun je loten kopen bij onze leden! #groteclubactie #kanoverenigingvikingvenlo

August 20, 2020
Afvaartleden Kanovereniging Viking in prijzen bij ECA Cup in Tsjechië - Venlo

🤩

6 augustus jl vertrokken de afvaartleden, Ivo Lamers, Lars Tuithof en Jarno Hanraets van kanovereniging

August 11, 2020
Czeske Budejovice

Afgelopen Donderdag vertrokken onze afvaartleden, Ivo Lamers, Lars Tuithof en Jarno Hanraets samen met Sven Otten ,van KCD Düsseldorf-Hamm, naar Czeske Budejovice om deel te nemen aan de ECA cup sprint Czeske Vrbne..
Een weekend waarin veel geleerd werd. En er een aantal nieuwe krassen op de kajaks gecreëerd werden.
Ivo ging helaas met 0.07 net voorbij aan de finale!
Een roadtrip die we graag delen!

📷 Sven Otten

July 23, 2020

Afgelopen zondag hebben de heren van het A team bezoek gehad van Rothe Mühle Essen. In de Maasboulevard in Venlo werden een ochtend en middagtraining afgewerkt.

June 28, 2020
Afvaart jeugd in Hohenlimburg

Vandaag met een aantal afvaart jeugdleden, en aspirant afvaart jeugdleden, afgereisd naar Hohenlimburg. Vertrek Venlo 08.30 uur..
Een gezellige, leerzame, leuke dag gehad. Van het wildwater afgevaren, met hier en daar een paar keer omkiepen. Op het eind werd de afdaling nog door een aantal waterratten zwemmend gedaan.
Voordat we de boten af gingen laden nog genoten van een heerlijke pizza en nog even de dag doorgenomen...
Om rond 20.15 de boten in Venlo af te laden..
Een lange geslaagde dag!

Wij weten zeker dat de kids vannacht heerlijk slapen!!

June 12, 2020
Foto's uit het bericht van Kanovereniging Viking Venlo

Wegens het grote aantal aanmeldingen voor de Kayak Experience 2020 is er besloten om een extra reeks op te zetten! Dus ben je avontuurlijk ingesteld ? Is geen golf te hoog ? Wil je in de zomervakantie het water op ? Dan is de Viking Kayak Experience 2020 iets voor jou ! Meld je direct aan via de onderstaande link: https://forms.gle/koL238TXbsws5q448. Aanmelden kan t/m 26 Juni.
Foto's met dank aan: Stein van Grunsven photography

June 3, 2020
Foto's uit het bericht van Kanovereniging Viking Venlo

Wildwater afvaart-selectie naar Hohenlimburg (Dui) voor een aantal sprint-time-trails

Op 22 mei 2020 heeft een deel van nationale selectie voor de wildwater afvaart de draad met betrekking tot de georganiseerde topsportbeoefening weer opgepakt. Een select gezelschap reisde af naar Hohenlimburg om aldaar te trainen op de wildwaterbaan in de rivier de Lenne. Het een en ander was vanzelfsprekend zo georganiseerd dat aan de RIVM richtlijnen ten aanzien van COVID 19 werd voldaan. ln verband met de Duitse Corona-richtlijnen moesten we wat meer auto’s inzetten dan we normaliter zouden doen. De ... See more

May 21, 2020
Foto's uit het bericht van Kanovereniging Viking Venlo

Met trots willen wij jullie graag onze "stadion" verlichting laten zien, op misschien wel het mooiste kanopolo veld van Nederland!
In hartje Venlo hangen sinds deze week een paar prachtige lampen. Onze trainingslocatie heeft een mooie upgrade gekregen voor de donkere dagen.
Venlo.fit bedankt!

« 1 of 4 »