WELKOM BIJ KANOVERENIGING VIKING VENLO!

Onze vereniging is thuis in een divers aanbod van verschillende disciplines. Wil je zelf een keertje kajakken? Kijk gerust eens rond en neem contact op!
December 31, 2020

Stan van Rijsewijk was het jeugdlid dat de meeste loten verkocht. Maar liefst 23 loten staan op zijn naam!
Stan won dan ook het bioscooppakketje voor de beste verkoper!
#vierhetsucces

December 30, 2020

Officieel wordt de cheque morgen pas overhandigd, maar wij willen nu al delen hoe trots wij zijn op onze jeugd die dit prachtige bedrag bij elkaar gesprokkeld hebben.
Ook willen we alle kopers bedanken. De jeugd heeft de toekomst! #vierhetsucces #groteclubactie

November 16, 2020

Onze jeugd in de picture bij L1🎬
Helaas geen NK en J-EK voor Lars Tuithof en Jarno Hanraets, maar daarintegen een onderlinge strijd op de Maas💪🏼🌊.

October 15, 2020

Wanneer een toevallige voorbijganger een prachtig filmpje maakt van onze afvaart jeugd.
Ook in de winterdagen trainen we gewoon door, warmer gekleed en met veilige verlichting!
Dit laatste zorgt dan ook nog voor een prachtig plaatje.

📷 Jan Jans

August 28, 2020

Kanovereniging Viking gaat loten verkopen voor de Grote Clubactie! Dit jaar willen wij de opbrengst besteden aan nieuw materiaal voor onze jeugd en reparatie materiaal van onze jeugd.
Help jij mee om onze clubkas te spekken? Vanaf zaterdag 19 september kun je loten kopen bij onze leden! #groteclubactie #kanoverenigingvikingvenlo

August 20, 2020

🤩

August 11, 2020

Afgelopen Donderdag vertrokken onze afvaartleden, Ivo Lamers, Lars Tuithof en Jarno Hanraets samen met Sven Otten ,van KCD Düsseldorf-Hamm, naar Czeske Budejovice om deel te nemen aan de ECA cup sprint Czeske Vrbne..
Een weekend waarin veel geleerd werd. En er een aantal nieuwe krassen op de kajaks gecreëerd werden.
Ivo ging helaas met 0.07 net voorbij aan de finale!
Een roadtrip die we graag delen!

📷 Sven Otten

July 23, 2020

Afgelopen zondag hebben de heren van het A team bezoek gehad van Rothe Mühle Essen. In de Maasboulevard in Venlo werden een ochtend en middagtraining afgewerkt.

May 20, 2020

Kayak Experience op de dinsdagavond is vol🤩! Maar wil je in de zomervakantie toch het water op☀️ en lijkt het kanoën jou super tof! Meld je dan aan voor de Kayak Experience op donderdagavond. Vanaf 28 mei bieden wij vijf donderdagen een kijkje in onze toffe sport voor kids tussen de 8 en 12 jaar oud! Meld je snel aan op onderstaande website en doe mee!! https://forms.gle/ub3KKpkEvj4bMQ8q6

May 11, 2020

Ben je avontuurlijk ingesteld🛶? Is geen golf te hoog🌊? Wil je in de zomervakantie het water op☀️? Dan is de Viking Kayak Experience 2020 iets voor jou🤩!
Vanaf 26 mei bieden wij vijf dinsdagen een kijkje in onze toffe sport voor kids tussen de 8 en 12 jaar oud! Meld je snel aan op onderstaande website en doe mee!!

January 15, 2020

Kanovereniging Viking organiseert gedurende het jaar verschillende evenementen. Om deze evenementen een boost te geven zijn wij op zoek naar sponsoren. In onze sponsorbrochure gaan we in op de mogelijkheden (oa toffe ideeën voor bedrijfsuitjes, of een lekkere BBQ). https://venlohaventournament.com/sponsor/

January 12, 2020

Met 136 deelnemers aan de start een super opkomst voor de derde Wintercup❄️ race in Venlo.
De eerste versie van de resultaten zijn te vinden onder:

Ruud Mooi heeft ons voorzien van geweldige foto's🙌!
Album wordt nog uitgebreid, maar foto's zijn al te vinden onder: http://www.ruudmooi.com/share/WvRnpn.

January 5, 2020

Podium Viking Venlo A

Het jaar is pas net van start en de heren van Viking Venlo A kunnen de eerste prijs van het seizoen al in de kast zetten.
In het Deense Odense speelden ze spannende wedstrijden op hun weg naar het brons.
In de poule fase werd Berlijn verslagen(5-2), nipt verloren van Silkeborg (Denemarken, 2-3) en met een ruime 11-1 zege op het Zweedse Linköping gingen de Venlonaren door naar de winnaarspoule.
Tegen de latere kampioen (Rothe Mühle Essen, Duitsland) werd verloren, maar door de overwinning op Neptun (Denemarken) mochten ze aantreden voor de halve finale. Wederom Silkeborg de tegenstander. In een spannende kraker stond na 20 minuten spelen 3-3 op het scorebord, in de 5 ... See more

July 12, 2019

June 26, 2019

Gisteravond een super afsluiting☀️ van de PadXpress Kayak Experience 2019!
Vijf weken op rij mochten de kids proeven aan de kanosport en bij deze zomerse afsluiter waren zelfs de ouders mee op het water. Ook dit jaar hebben we de jeugd weer enthousiast gekregen voor de kanosport. Van deze groep gaan we er dan ook absoluut een paar vaker in de kano terugzien. Bedankt voor de deelname en tot volgend jaar!

« 2 of 2 »