WELKOM BIJ KANOVERENIGING VIKING VENLO!

Onze vereniging is thuis in een divers aanbod van verschillende disciplines. Wil je zelf een keertje kajakken? Kijk gerust eens rond en neem contact op!
October 15, 2020

Wanneer een toevallige voorbijganger een prachtig filmpje maakt van onze afvaart jeugd.
Ook in de winterdagen trainen we gewoon door, warmer gekleed en met veilige verlichting!
Dit laatste zorgt dan ook nog voor een prachtig plaatje.

📷 Jan Jans

August 28, 2020

Kanovereniging Viking gaat loten verkopen voor de Grote Clubactie! Dit jaar willen wij de opbrengst besteden aan nieuw materiaal voor onze jeugd en reparatie materiaal van onze jeugd.
Help jij mee om onze clubkas te spekken? Vanaf zaterdag 19 september kun je loten kopen bij onze leden! #groteclubactie #kanoverenigingvikingvenlo

August 20, 2020

🤩

August 11, 2020

Afgelopen Donderdag vertrokken onze afvaartleden, Ivo Lamers, Lars Tuithof en Jarno Hanraets samen met Sven Otten ,van KCD Düsseldorf-Hamm, naar Czeske Budejovice om deel te nemen aan de ECA cup sprint Czeske Vrbne..
Een weekend waarin veel geleerd werd. En er een aantal nieuwe krassen op de kajaks gecreëerd werden.
Ivo ging helaas met 0.07 net voorbij aan de finale!
Een roadtrip die we graag delen!

📷 Sven Otten

July 23, 2020

Afgelopen zondag hebben de heren van het A team bezoek gehad van Rothe Mühle Essen. In de Maasboulevard in Venlo werden een ochtend en middagtraining afgewerkt.

June 12, 2020

Wegens het grote aantal aanmeldingen voor de Kayak Experience 2020 is er besloten om een extra reeks op te zetten! Dus ben je avontuurlijk ingesteld ? Is geen golf te hoog ? Wil je in de zomervakantie het water op ? Dan is de Viking Kayak Experience 2020 iets voor jou ! Meld je direct aan via de onderstaande link: https://forms.gle/koL238TXbsws5q448. Aanmelden kan t/m 26 Juni.
Foto's met dank aan: Stein van Grunsven photography

June 3, 2020

Wildwater afvaart-selectie naar Hohenlimburg (Dui) voor een aantal sprint-time-trails

Op 22 mei 2020 heeft een deel van nationale selectie voor de wildwater afvaart de draad met betrekking tot de georganiseerde topsportbeoefening weer opgepakt. Een select gezelschap reisde af naar Hohenlimburg om aldaar te trainen op de wildwaterbaan in de rivier de Lenne. Het een en ander was vanzelfsprekend zo georganiseerd dat aan de RIVM richtlijnen ten aanzien van COVID 19 werd voldaan. ln verband met de Duitse Corona-richtlijnen moesten we wat meer auto’s inzetten dan we normaliter zouden doen. De Duitse richtlijn stond slechts inzittenden van maximaal twee huishoudens toe. Daarnaast moest er ook ... See more

May 21, 2020

Met trots willen wij jullie graag onze "stadion" verlichting laten zien, op misschien wel het mooiste kanopolo veld van Nederland!
In hartje Venlo hangen sinds deze week een paar prachtige lampen. Onze trainingslocatie heeft een mooie upgrade gekregen voor de donkere dagen.
Venlo.fit bedankt!

May 20, 2020

Kayak Experience op de dinsdagavond is vol🤩! Maar wil je in de zomervakantie toch het water op☀️ en lijkt het kanoën jou super tof! Meld je dan aan voor de Kayak Experience op donderdagavond. Vanaf 28 mei bieden wij vijf donderdagen een kijkje in onze toffe sport voor kids tussen de 8 en 12 jaar oud! Meld je snel aan op onderstaande website en doe mee!! https://forms.gle/ub3KKpkEvj4bMQ8q6

May 11, 2020

Ben je avontuurlijk ingesteld🛶? Is geen golf te hoog🌊? Wil je in de zomervakantie het water op☀️? Dan is de Viking Kayak Experience 2020 iets voor jou🤩!
Vanaf 26 mei bieden wij vijf dinsdagen een kijkje in onze toffe sport voor kids tussen de 8 en 12 jaar oud! Meld je snel aan op onderstaande website en doe mee!!

January 15, 2020

Kanovereniging Viking organiseert gedurende het jaar verschillende evenementen. Om deze evenementen een boost te geven zijn wij op zoek naar sponsoren. In onze sponsorbrochure gaan we in op de mogelijkheden (oa toffe ideeën voor bedrijfsuitjes, of een lekkere BBQ). https://venlohaventournament.com/sponsor/

January 12, 2020

Met 136 deelnemers aan de start een super opkomst voor de derde Wintercup❄️ race in Venlo.
De eerste versie van de resultaten zijn te vinden onder:

Ruud Mooi heeft ons voorzien van geweldige foto's🙌!
Album wordt nog uitgebreid, maar foto's zijn al te vinden onder: http://www.ruudmooi.com/share/WvRnpn.

January 5, 2020

Podium Viking Venlo A

Het jaar is pas net van start en de heren van Viking Venlo A kunnen de eerste prijs van het seizoen al in de kast zetten.
In het Deense Odense speelden ze spannende wedstrijden op hun weg naar het brons.
In de poule fase werd Berlijn verslagen(5-2), nipt verloren van Silkeborg (Denemarken, 2-3) en met een ruime 11-1 zege op het Zweedse Linköping gingen de Venlonaren door naar de winnaarspoule.
Tegen de latere kampioen (Rothe Mühle Essen, Duitsland) werd verloren, maar door de overwinning op Neptun (Denemarken) mochten ze aantreden voor de halve finale. Wederom Silkeborg de tegenstander. In een spannende kraker stond na 20 minuten spelen 3-3 op het scorebord, in de 5 ... See more

December 10, 2019

Afgelopen weekend de eerste indoor training van het jaar🛶. Er werd flink geoefend op het eskimoteren en onder water uitstappen door onze (nieuwe) jeugdleden. Progressie😎!

July 12, 2019

Vikingers actief op EK kanopolo in Portugal!

Komende zomer mogen twee Vikingers Nederland vertegenwoordigen op het EK kanopolo. Jochem Högerle en Alain Zwinkels, beide spelend voor het eerste team van Kanovereniging Viking Venlo, zijn geselecteerd voor respectievelijk de nationale heren selectie en de nationale junioren selectie. Waar er door de heren vorig jaar nog een WK in Canada werd gespeeld, mogen ze dit jaar afreizen naar Coimbra Portugal.
Van 26 augustus tot en met 1 september wordt er door 15 landen gestreden om de titel ‘Europees kampioen’. Bij het voorbereidende toernooi om de ECA cup werden de junioren knap 3e , de heren bleven steken op een 6e plaats. Dit biedt genoeg ... See more

« 2 of 2 »