WELKOM BIJ KANOVERENIGING VIKING VENLO!


Onze vereniging is thuis in een divers aanbod van verschillende disciplines. Wil je zelf een keertje kajakken? Kijk gerust eens rond en neem contact op!
June 3, 2020
Foto's uit het bericht van Kanovereniging Viking Venlo

Wildwater afvaart-selectie naar Hohenlimburg (Dui) voor een aantal sprint-time-trails

Op 22 mei 2020 heeft een deel van nationale selectie voor de wildwater afvaart de draad met betrekking tot de georganiseerde topsportbeoefening weer opgepakt. Een select gezelschap reisde af naar Hohenlimburg om aldaar te trainen op de wildwaterbaan in de rivier de Lenne. Het een en ander was vanzelfsprekend zo georganiseerd dat aan de RIVM richtlijnen ten aanzien van COVID 19 werd voldaan. ln verband met de Duitse Corona-richtlijnen moesten we wat meer auto’s inzetten dan we normaliter zouden doen. De ... See more

May 21, 2020
Foto's uit het bericht van Kanovereniging Viking Venlo

Met trots willen wij jullie graag onze "stadion" verlichting laten zien, op misschien wel het mooiste kanopolo veld van Nederland!
In hartje Venlo hangen sinds deze week een paar prachtige lampen. Onze trainingslocatie heeft een mooie upgrade gekregen voor de donkere dagen.
Venlo.fit bedankt!

May 20, 2020

Kayak Experience op de dinsdagavond is vol🤩! Maar wil je in de zomervakantie toch het water op☀️ en lijkt het kanoën jou super tof! Meld je dan aan voor de Kayak Experience op donderdagavond. Vanaf 28 mei bieden wij vijf donderdagen een kijkje in onze toffe sport voor kids tussen de 8 en 12 jaar oud! Meld je snel aan op onderstaande website en doe mee!! https://forms.gle/ub3KKpkEvj4bMQ8q6

May 11, 2020
Kanovereniging Viking Venlo - Kayak Experience

Ben je avontuurlijk ingesteld🛶? Is geen golf te hoog🌊? Wil je in de zomervakantie het water op☀️? Dan is de Viking Kayak Experience 2020 iets voor jou🤩!
Vanaf 26 mei bieden wij vijf dinsdagen een kijkje in onze toffe sport voor kids tussen de 8 en 12 jaar oud! Meld je snel aan op onderstaande website en doe mee!!

January 15, 2020
Sponsorship opportunities 2020-2021 – VenloHaven Tournament

Kanovereniging Viking organiseert gedurende het jaar verschillende evenementen. Om deze evenementen een boost te geven zijn wij op zoek naar sponsoren. In onze sponsorbrochure gaan we in op de mogelijkheden (oa toffe ideeën voor bedrijfsuitjes, of een lekkere BBQ). https://venlohaventournament.com/sponsor/

On the occasion of the successes achieved by Viking Venlo in the canoe polo, we are going for the organization of the Dutch Championship on the Maasboulevard in Venlo! It would be the first time in history that the tournament is being organized in Limburg. A beautiful and unique way for the promotio...

January 12, 2020

Met 136 deelnemers aan de start een super opkomst voor de derde Wintercup❄️ race in Venlo.
De eerste versie van de resultaten zijn te vinden onder:
https://drive.google.com/file/d/1vuQQMrf03Fnms8CI1NAwVYshD7l1Dqyf/view?usp=sharing

Ruud Mooi heeft ons voorzien van geweldige foto's🙌!
Album wordt nog uitgebreid, maar foto's zijn al te vinden onder: http://www.ruudmooi.com/share/WvRnpn.

January 5, 2020
Tijdlijnfoto's

Podium Viking Venlo A

Het jaar is pas net van start en de heren van Viking Venlo A kunnen de eerste prijs van het seizoen al in de kast zetten.
In het Deense Odense speelden ze spannende wedstrijden op hun weg naar het brons.
In de poule fase werd Berlijn verslagen(5-2), nipt verloren van Silkeborg (Denemarken, 2-3) en met een ruime 11-1 zege op het Zweedse Linköping gingen de Venlonaren door naar de winnaarspoule.
Tegen de latere kampioen (Rothe Mühle Essen, Duitsland) werd verloren, maar door de overwinning op Neptun (Denemarken) mochten ze aantreden voor de halve finale. Wederom ... See more

December 10, 2019
Foto's uit het bericht van Kanovereniging Viking Venlo

Afgelopen weekend de eerste indoor training van het jaar🛶. Er werd flink geoefend op het eskimoteren en onder water uitstappen door onze (nieuwe) jeugdleden. Progressie😎!

July 12, 2019
Omroep Venlo - Venlonaren vertegenwoordigen Nederland op EK kanopolo

Twee spelers van kanovereniging Viking Venlo gaan in het oranje naar Portugal om te strijden voor de EK-titel in het kanopolo.

July 12, 2019
Foto's uit het bericht van Kanovereniging Viking Venlo

Vikingers actief op EK kanopolo in Portugal!

Komende zomer mogen twee Vikingers Nederland vertegenwoordigen op het EK kanopolo. Jochem Högerle en Alain Zwinkels, beide spelend voor het eerste team van Kanovereniging Viking Venlo, zijn geselecteerd voor respectievelijk de nationale heren selectie en de nationale junioren selectie. Waar er door de heren vorig jaar nog een WK in Canada werd gespeeld, mogen ze dit jaar afreizen naar Coimbra Portugal.
Van 26 augustus tot en met 1 september wordt er door 15 landen gestreden om de titel ‘Europees kampioen’. Bij het voorbereidende toernooi om ... See more

June 26, 2019

Gisteravond een super afsluiting☀️ van de PadXpress Kayak Experience 2019!
Vijf weken op rij mochten de kids proeven aan de kanosport en bij deze zomerse afsluiter waren zelfs de ouders mee op het water. Ook dit jaar hebben we de jeugd weer enthousiast gekregen voor de kanosport. Van deze groep gaan we er dan ook absoluut een paar vaker in de kano terugzien. Bedankt voor de deelname en tot volgend jaar!

June 25, 2019
Omroep Venlo - Viking pakt brons op NK kanopolo

Na zilver en goud, nu een bronzen medaille erbij.

Het kanopoloteam van Viking is dit jaar derde geworden bij het Nederlands kampioenschap kanopolo. De kampioen van vorig jaar wist die prestatie niet te evenaren.

May 31, 2019
Naomi

Gezamelijke Viking effort op het NK K2 Mix Marathon🇳🇱 gisteren bij de Haarlemse Trekvogels! Samen wisten Ivo Lamers (Viking Venlo) en Naomi Westra (Viking Amsterdam) de eerste plaats te veroveren🎉🎉

Vikings were victorious once again. I'm Dutch Champion k2 Mix Marathon with this cool guy now 💪🏼
#kvviking #k2mix

May 26, 2019

May 22, 2019

Venlo Haven 2019

Komend weekend is er weer volop actie in de Venlose Maas Boulevard. Kanovereniging Viking Venlo organiseert weer haar jaarlijkse ‘Venlo Haven’ kanopolo toernooi. Teams uit heel Nederland strijden in de 2e, 3e en Jeugd klasse om de titels. Op zaterdag barst de strijd los, met om 09:30 de eerste wedstrijd van de dag. De hele dag zijn er wedstrijden te aanschouwen, zo wordt om 17:30 de dag afgesloten met het laatste potje van de zaterdag.
Op zondag gaan de teams verder met rond 16:00 de finales in de haven van de Venlose binnenstad.

Met ongeveer 20 teams en 50 wedstrijden ... See more

« 2 of 4 »