Heb je zin in een gezellig kanoweekend, kom dan op 7, 8, 9 en 10 juni 2019 naar het Knobelweekend van Kanovereniging Viking in Venlo.

Dit weekend wordt het 71e knobelweekend gehouden met o.a.

• Toertochten: Afhankelijk van de waterstand kan gevaren worden op de Maas, de Roer, De Grote Molenbeek, de Dommel of de Grensmaas

• Knobeltocht: Zaterdag van 18.00 – 20.00 uur. Je koers wordt bepaald door het rad van avontuur

• Feest: Plezier op en rond het water; prijsuitreiking; eten; drinken; gezellig samenzijn; muziek en dans

• Kamperen : Er is voldoende kampeergelegenheid beschikbaar. Er kan gekampeerd worden van 1 mei tot 30 juni. Wil je eerder komen kamperen dan het Knobelweekend, dan graag een bericht sturen naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Wat betreft het Knobelweekend, zou het fijn zijn als je een aanmelding stuurt naar emailadres: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Heb je nog vragen over het knobelweekend, dan kun je deze sturen naar bovenstaand emailadres.

Wij hopen er samen met jullie weer een gezellig Knobel-Kano-Sup weekend van te maken.

Met vriendelijke kanogroet,

Kanovereniging Viking Venlo

Vikingweg 1

5912 JZ VENLO