Afgelopen weekend was het alweer het 70ste knobelweekend van de Viking, een kanoweekend met lekker kanovaren, lekker bijpraten en natuurlijk ons knobelspel. Vrijdagavond werd de laatste hand aan de opbouw gelegd en werd de tent gebruikt om al even voor te proeven. Zaterdag een mooie toertocht op de Roer en bij het clubgebouw werd SUP gevaren, leden en niet leden maakten kennis met deze nieuwe peddeldiscipline. Om 16:00 vond de eerste Supball wedstrijd ooit op de Maas plaats (team Guus tegen team Alain), wellicht de start van een nieuwe traditie.

Op zaterdagavond werd het startschot voor de knobeltocht gelost door de wethouder leefbaarheid, wonen en wijken; Sjors Peeters. Een mooi moment om te laten zien wat de Viking doet binnen Venlo Zuid. Leuk knobel detail; naast alle "kano gerelateerde" prijzen hadden de Venlosche stadstuinen verse groeten beschikbaar gesteld, deze prijs is naar Neerpelt gegaan, op 29 Juni bij hun "Kano Challenge", ( C-10 race)  maar eens vragen naar het resultaat.

Later op de avond kreeg de organisatie van de Viking een jubileumtaart aangeboden door de bezoekers uit Düsseldorf, op deze taart was het Knobelen prachtig verbeeld, deze is door de knobelorganisatie in ontvangst genomen (zie foto) en daarna genuttigd, een heel tastbaar en  smakelijk compliment voor het vele werk dat alle vrijwilligers binnen de Viking verzetten om dit evenement jaarlijks mogelijk te maken.

Na de gebruikelijke feestavond, tijd om op te ruimen, te evalueren om er volgend jaar een mooie 71ste editie van te maken.