IMG-20151023-WA0002

20150926 120559Voor de Viking zijn sponsor inkomsten een mooie bonus op het verenigingsbudget, zo dragen onze vaste sponsors schoenmakerij Linssen, bloemenboetiek Jan Bijl, assurantiekantoor Huub Jessen BV en brouwerij Lindeboom de Viking een warm hart toe. Worden evenementen gesponsord door Vistaprint en Unica en kregen we de afgelopen maand de kans om onze vereniging te promoten in onze eigen wijk, Jan Linders in Venlo Zuid.

Gedurende een maand mochten bezoekers na aankoop bij Jan Linders munten aan een club naar keuze schenken, aan het einde van de maand werd de verdeling bekend gemaakt, en hoewel we in aantal munten “De Jeug van de Kwas” voor moesten laten gaan bleken veel bewoners van Venlo Zuid aan de Viking gedacht te hebben en mocht onze organisator Joost Ellenkamp een eindbedrag van € 730 in ontvangst nemen.

Extra leuk was de mogelijkheid om de club te presenteren op zaterdag 26 September op de stoep van de Jan Linders, waarbij veel wijkbewoners onze vereniging blijken te kennen, en ook een aantal oud leden de gelegenheid namen om even bij te praten. Kortom als vereniging bedanken wij Jan Linders voor deze zeer geslaagde actie!