Het toerprogramma 2016 is bekend en wordt de komende dagen op de agenda gezet.De inpeddeltocht (3 april) wordt dit jaar op de Grensmaas gehouden van Borgharen naar Berg.Dit stukje Maas is de laatste jaren steeds aan verandering onderhevig en zorgt telkens weer voor verrassingen.Een aantal weken geleden hebben een aantal leden hier met veel plezier gevaren.  Vlakkere stukken wordenafgewisseld met enkele kleine stroomversnellingen in een mooie omgeving.We hopen op een grote deelname en zien jullie graag terug op het water.

Het woensdagavondvaren is dit jaar op alle woensdagen van 27 april t/m 7 september.Tijdens de “bouwvak” is er geen woensdagavondvaren (10-, 17- en 24 augustus) Er wordt gevaren vanaf 19:00u ,eerder mag en kan. Later aansluiten uiteraard ook. Er zijn dan altijd minimaal 2 of 3 personen waar mee gevaren kan worden. Kleine tochtjes maken, ijsje gaan eten bij de maasboulevard, naar het terras van Sur-Meuse,verschillende boten uitproberen, technieken uitwisselen enz.

De Viking is in het bezit gekomen van een mooie basis voor een botenwagen. Voor deze in gebruik kan worden genomen zijn er nog een aantal grotere- en kleinere klussen te doen:

1.  Twee nieuwe (gebruikte) banden + kompleet reservewiel (hier zijn we nog naar op zoek (bandenmaat wordt binnenkort doorgeven)
  2.  Electrische gedeelte nakijken en eventueel repareren
  3.  Bovenbouw monteren / lassen
  4.  Schilderen (Viking-oranje ?!)
  5.  Diverse ander kleinere klussen

We zijn voor deze klussen op zoek naar mensen die, zo snel het weer het toelaat, mee willen werken aan het bouwen van deze botenwagen. Graag opgeven bij een van de leden van de toercommissie.

Toercommissie,